Fruit sour tropical

Fruit sour tropical

Berliner weisse

5.5%

Aquest és un estil ideal per l'estiu, refrescant, sabròs i lleugerament àcid. Tradicionalment les berliner es fermentaven durant un o dos dies amb bacteries làctiques, com si fos un iogurt, per després acabar amb una fermentació clàssica amb llevat. Defugint aquest sistema, la berliner del Club, ha fet la fermentació làctica feta amb el llevat lachancea thermotolerans que aporta una acidesa més lleugera i orgànica i un caràcter més cerveser a les berliners.

Les berliner tradicionals es servien amb un raig de granadina o pipermint per donar-lis color i sabor a fruita. Ja fa molts anys però que les cerveseries que fan berliners acostumen a afegir algun tipus de fruita al final de la fermentació per aconseguir un sabor més natural i potent. En el nostre cas, un most d'ordi i blat s'ha combinat amb l'aportació generosa de polpa de fruita de mango i llima. El resultat és una cervesa d'un color taronja profund, de glop llarg, textura cremosa i un gust tropical molt intens. Ideal com aperitiu o copa de nits.

ABV

5.5%

STYLE

Berliner weisse

Temporada

2024-2025 Data: Juliol

IBU

5

Color

Coure

cal

128 kcal / ampolla 33 cl

mida

33 cl

Temp. consum

2º—4º

Consum pref.

Setembre 2025