
Kipling
Lachancea
4.0%
El descobriment de noves soques de llevat ha revolucionat el món del vi i amenaça amb revolucionar també el món de la cervesa. A les tradicionals soques de sacharomyces amb les que es fan la majoria d'estils de cervesa del món s'afegeixen ara noves soques inexplorades que obren a un vast univers, on cal treballar sense ressenyes prèvies, manuals tècnics, ni procediments establerts. Com els primers viatges de l'explorador Rudyart Kipling en terres ignotes, aquesta cervesa és una incursió de I+D del Club que volem compartir amb tots els socis.
La Kipling és una cervesa molt fresca, de baixa graduació i amargor lleugera que permet gaudir dels peculiars aromes i sabors que dona el llevat lachancea thermotolerans. En boca es troben notes de pinya , aranja i fruites d'òs, i té un glop suau que ve acompanyat d'una lleugera acidesa natural. La seva frescor la fa ideal per acompanyar a qualsevol aperitiu o com a vermut abans de dinar.
ABV
4.0%
STYLE
Lachancea
Temporada
2020-2021 Data: Maig
IBU
8
Color
Pàlida
cal
105 kcal / ampolla33 cl
mida
33 cl
Temp. consum
4º—6º
Consum pref.
Agost 2021
Productor