
Marrubí
Berliner weiss
4.0%
Cada any aprofitant la sed de l'estiu fem una cervesa acida d'estil berlines pels amants del estil. La marrubí és una cervesa fermentada amb lactobacillus en comptes dels tradicionals llevats. Aquests bacteris generen àcid làctic i fan que la cervesa sigui facil, refrescant i equilibrada, fent servir el anomanat sour kettle, tecnica que permet controlar la acidessa final. A més seguint les ultimes tendències, hem afegit maduixes fresques en secundari (10%), donant-li un toc fruital i una tonalitat molt estiuenca que recorda el vi rosat. Es un excel·lent aperitiu i pot acompanyar molt be una amanida de pasta. I per que no, en porró.
ABV
4.0%
STYLE
Berliner weiss
Temporada
2020-2021 Data: Maig
IBU
6
Color
Vermella
cal
130 kcal / ampolla33 cl
mida
33 cl
Temp. consum
2º—4º
Consum pref.
Febrer 2024
Productor